top of page

THE
HOME
RESET

3 maanden traject

7A757E62-7EF3-4D80-B121-2E2BF1EAEA6E.JPG

1:1 THE HOME RESET

Thuiskomen
in een
oase van rust

Dit is het moment om je huis te transformeren tot een thuis waar overzicht en orde is. Een plek waar het fijn aanvoelt en je helemaal tot rust komt. 

 

Ik leer je hoe je deze plek voor jezelf creëert, zodat je ruimte en tijd hebt voor de dingen die er echt toe doen. Want waar begin je? 

 

Je weet niet waar je moet beginnen en voelt je overweldigd. Je hebt geen overzicht. Je weet wel wat je mooi vindt qua inrichting, maar niet hoe je dit zelf kunt creëren in je eigen huis. 

 

Ik snap je. Je besteed je tijd liever anders. En juist daarom is het fijn als je een huis creëert die voelt als thuis. 

 

Als je huis rust uitstraalt, kom je zelf ook tot rust. En precies daarbij help ik je. 

In The Home Reset werken we hier in duidelijke stappen naar toe. Je krijgt 3 maanden lang 1:1 begeleiding van mij. In 6 sessies (online en offline) werken we samen naar rust in een gestyled en opgeruimd huis. We kijken naar je wensen, inventariseren wat er nodig is om daar te komen, zetten actie stappen, kijken naar een stukje mindset, gaan aan de slag met opruimen, ordenen en plannen & style ik de ruimte voor je af.  Mijn missie is dat je na 3 maanden écht thuiskomt in een huis dat af is en je die rust in huis kunt ervaren waar je zo naar verlangt.

DIT IS VOOR JOU ALS:

✖️ je niet weet waar je moet beginnen

✖️ je gek wordt van alle rondslingerende spullen in huis

✖️Je continue 'aan' staat, de to-do's je achtervolgen waardoor je thuis niet kunt ontspannen

✖️het gevoel van sfeer mist in huis

✖️Je geen overzicht hebt van waar spullen zich bevinden

✖️Je anders wilt kijken naar opruimen en je mindset hierin wil shiften

✖️Je meer tijd wilt over houden voor de dingen die echt belangrijk zijn

EN WIL JIJ:

✓ Rust in jouw huis en hoofd

✓ Inzicht in wat je wilt qua stijl & inrichting 

✓ Stapsgewijs aan de slag zonder overweldigd te raken

✓ Spullen loslaten en tips bij het maken van keuzes

✓ Weten hoe je met verlichting de perfecte sfeer kunt creëren in huis

✓Meer tijd voor de dingen die je leuk vindt om te doen

Werkwijze

Visualisatie

Je gaat jouw ideale woonomgeving visualiseren

Orde creëren

Ordenen, opruimen en opberg mogelijkheden bespreken. Je leert hoe dit bijdraagt aan rust in je huis en hoe je dit kunt toepassen

Inventarisatie

We doen een ronde door je woning en kijken samen waar je nu tegen aan loopt. Je gaat aan de slag met het creëren van overzicht

Interieur advies

Je krijgt duidelijkheid over welke kleuren combinaties, sfeerverlichting en styling mooi in jouw huis past en hoe je dit implementeert in je woning

Mindset coaching

Je leert anders naar je gedachtes kijken naar opruimen en je bezittingen. Je krijgt inzicht in wat je blij maakt & wat je mag loslaten

Structuur

We maken een duidelijke planning zodat je weet waar je aan toe bent & waar je de komende tijd mee aan de slag gaat

"Jij wilt rust in jouw huis en hoofd, inzicht in wat je wilt qua stijl en inrichting, stapsgewijs aan de slag zonder overweldigd te raken. Je bent er klaar voor om je handen uit de mouwen te steken en van jouw huis een heerlijke plek te maken waar je volledig tot rust kunt komen zodat je meer tijd over hebt voor dat wat belangrijk voor je is. Laten we samen aan de slag gaan!" 

IMG_7048_edited.jpg

The home reset

3 maanden traject

7A757E62-7EF3-4D80-B121-2E2BF1EAEA6E.JPG

€1500,-
exclusief BTW

Jij wilt rust in jouw huis en hoofd, inzicht in wat je wilt qua stijl en inrichting, stapsgewijs aan de slag zonder overweldigd te raken. Je bent er klaar voor om je handen uit de mouwen te steken en van jouw huis een heerlijke plek te maken waar je volledig tot rust kunt komen zodat je meer tijd over hebt voor dat wat belangrijk voor je is!

In The Home Reset werken we hier in 6 stappen naar toe. Je krijgt 3 maanden lang 1:1 begeleiding van mij. In 6 sessies (online en offline) werken we samen naar rust in een gestyled en opgeruimd huis. We kijken naar je wensen, inventariseren wat er nodig is om daar te komen, zetten actie stappen, kijken naar een stukje mindset, gaan aan de slag met opruimen, ordenen en plannen. En style ik de ruimte voor je af. 

bottom of page