top of page

Styling bij jou thuis

De basis van je interieur staat; de muren zijn geverfd, er staan mooie meubels & de indeling klopt, maar toch is het nog geen één geheel. Zonder aankleding blijft je interieur kaal, saai & onpersoonlijk. Goede styling van een ruimte is daarom ontzettend belangrijk en ik help je hier graag mee.

 Let’s do this!

Jij stuurt mij foto’s en een filmpje van de ruimte. Je vertelt me je woonwensen en de punten waar je tegen aan loopt. Verder stuur je me zoveel mogelijk foto's van interieurs, kleuren & inspiratiemateriaal die jou aanspreken. Dit mag ook een link zijn naar een Pinterest bord. Deze informatie zorgt ervoor dat we tijdens onze afspraak meteen op de goede weg zitten qua stijl en smaak. Samen bespreken we tijdens het intakegesprek wat er nog mist binnen je interieur. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld extra verlichting, bijzettafels, planten & leuke accessoires.

Jij bepaalt het budget en ik ga aan de slag & en koop in overleg met jou de nieuwe producten. Nadat ik alles heb geshopt spreken we een dag af waarbij ik alle gekochte items in jou huis ga afstylen. Je zult zien dat de styling alles in balans brengt en het helemaal af maakt tot een sfeervolle ruimte.

Dit pakket bestaat uit:

96637AEF-12FE-487B-9690-B70D4FE8FDE1.png
  • Intakegesprek via beeldbellen of bij jou thuis  

  • Moodboard voor de feeling

  • Inkoop van klein meubelen & accessoires met een vooraf gegeven budget

  • Afstyling door mij bij jou thuis

€ 395,00*

*Prijs wordt per ruimte berekend.

*Prijzen zijn inclusief btw & exclusief reiskosten van €0,25 per kilometer buiten Rotterdam

Niet precies wat je zoekt? Pakketten kunnen ook geheel op maat en naar wens worden gemaakt. Stuur me hierover even een berichtje.

68C0B8D3-BA9F-4176-A070-3CB9C17478A2.png
A4A82AFC-A0AC-4FAE-B593-E490854CBD13.png
bottom of page