top of page

Woontrends | Voeg gouden accenten toe aan je interieur

Gouden details in huis

Een aantal jaar geleden vond ik goud vaak maar kitscherig en extravagant overkomen maar dit is inmiddels verleden tijd – i love it now! Gouden accenten in het interieur zijn hot! Goud straalt warmte en klasse uit en geeft je interieur net dat beetje extra. Tijd om aan de slag te gaan, en gouden accenten toe te voegen aan je interieur!Less is more

Staat goud eigenlijk wel in mijn huis? Het antwoord is hoogst waarschijnlijk ja! Goud is namelijk heel eenvoudig te combineren. Of je nu een romantisch, modern, Scandinavisch of industrieel interieur hebt, met goud laat je ieder huis stralen.

Let wel.. voor goud geldt: less is more

Als goud gaat overheersen verlies je het rustige en warme gevoel van deze kleur. Je creëert een groots effect met kleine accenten. Kies een paar gouden accessoires en kies de juiste plek om ze neer te zetten. Ga bijvoorbeeld aan de slag met die ene leuke gouden vaas, spiegel,bijzettafel of kussen. Je zult zien dat als je het subtiel aanpakt, de gouden accessoires een geweldige toevoeging zullen zijn aan jouw interieur.Gouden accessoires in mijn huis

Ook ik ben gezwicht voor gouden accenten in huis. Het begon met een kandelaar die ik op de kop tikte bij een tweedehands winkeltje hier in de buurt. Niet veel later volgde een goudkleurige spiegel en inmiddels heb ik genoeg gouden accenten in huis om regelmatig met elkaar te kunnen af wisselen.

Zo vind ik het mooie gouden tafeltje van het merk Zuiver heel mooi passen bij het kleurenpalet (wit,grijs, okergeel, groen) dat ik bij ons in huis heb toegepast. Het geeft net dat beetje meer luxe en allure aan de inrichting. Om het goud subtiel op meerdere plekken in huis te laten terug komen creëer je balans. Zo heb ik het goud van het bijzettafeltje van Zuiver laten terug komen In de glazen lamp en ‘faith’ tekst op het Tomado wandrek. Ook heb ik de goudkleurige kandelaar een mooi plekje gegeven op het witte tafeltje en pronkt de mooie champagne/goud kleurige gaaslamp in mijn woonkamer.

Zoals je ziet kan je met een subtiele toevoeging van de kleur goud een hele nieuwe glamoureuze look aan je interieur geven.

Tip: Koop een bus gouden spuitverf en geef dat ene saaie bloempotje of oude spiegeltje hiermee een tweede leven!

Ook in 2018 kunnen we volop blijven genieten van deze warme trendkleur. Heb jij al goudkoorts? Ga je ook met gouden accenten aan de slag? Naast de kleurencombinatie die ik in mijn huis heb gebruikt, vind ik de combinatie donker blauw met goud ook erg mooi. Ik voel een nieuw projectje aankomen.. to be continued. 😉

>Kijk hier voor nog meer woontrends.

>Shop de leukste gouden woonaccessoires hier.

Tot snel!

Liefs Sifra

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m FonQ

bottom of page