top of page

Voorkom kringen op tafel met leuke onderzetters

Kringen op tafel wil natuurlijk niemand. En dan is de beste oplossing om leuke onderzetters voor glazen te gebruiken. Maar wat voor onderzetters zijn er nu tegenwoordig allemaal?

 

Materialen

Onderzetters zijn tegenwoordig in vele materialen, vormen en motieven te verkrijgen en hoeven lang niet meer zo saai te zijn als vroeger. Keuze is heel persoonlijk, dus er is voor elk wat wils. Je hebt bijvoorbeeld glazen, betonnen, houten en marmeren onderzetters. Het mooiste is als je onderzetters kiest die of juist heel goed bij je tafel passen of die heel mooi contrasteren bij je tafel. Dat hangt ervan af of je al dan niet een opvallend element wil creëren met je onderzetters.


Zijn onderzetters duur?

Onderzetters hoeven ook helemaal niet zo duur te zijn, dus je kan perfect twee of drie setjes kopen zodat je kan afwisselen en zodat de onderzetters altijd passen bij het thema waar je de tafel in dekt. Onderzetters maken op die manier echt deel uit van je tafeldecoratie.

Wat zijn de trends?

Wat tegenwoordig echt de laatste nieuwe trend is, zijn de onderzetters gemaakt van giethars. Deze kan je kant en klaar kopen, maar je kan ook de benodigdheden bestellen om ze zelf te maken. Als je ze zelf maakt dan heb je echt unieke onderzetters die niemand anders heeft. En je hebt ook nog eens een leuke bezigheid.

Maar ook als je geen tijd of zin hebt om ze zelf te maken, of als je niet creatief genoeg bent zijn er in de winkels meer dan genoeg onderzetters te vinden van dit materiaal. Je zal merken dat je bij onderzetters van giethars echt heel veel keuze hebt in kleuren en motieven. Er worden verschillende kleuren gecombineerd en er worden zelfs glitters in gebruikt. Ze zijn zelfs in verschillende vormen te verkrijgen of te maken. Bij deze soort van onderzetters vind je gegarandeerd iets wat perfect bij jou past. Het enige probleem wat je misschien zal hebben is dat er te veel keuze is. Maar dat is dan weer een luxeprobleem.


 

Zoals je merkt is er keuze genoeg in onderzetters. Het is gewoon eventjes uitzoeken welke je zelf het mooiste en het meest praktische vindt. En eventjes overwegen welke materialen voor jou het meest geschikt zijn of het meeste bij je inrichting passen.

Op die manier voorkom je niet alleen kringen op je tafel, je tafel wordt er eigenlijk ook nog eens veel mooier door.Deze gastblog is geschreven door Tim in samenwerking met onderzetterwinkel.nl


bottom of page