top of page

Verven in huis met FAIRF


Kennen jullie dat? Denken dat je huis nu echt he-le-maal af is en dat het dan weer begint te borrelen om het te veranderen? Projecten in huis, ik heb ze altijd!

Zo ging het ook deze keer. Een paar maanden geleden verfde ik een muurtje in de keuken in een prachtige olijfgroene kleur maar nu een paar maanden later ben ik eigenlijk alweer toe aan iets nieuws. 🙂 Samen met de verf van Fairf ging ik aan de slag..

Over Fairf

Fairf is een hele fijne verf op waterbasis en bevat geen gevaarlijke vluchtige stoffen. Een verf die veilig is voor jou & je omgeving.

De verf droogt echt super snel – binnen een uur! Ook is de dekking perfect en is de verf bijna geurloos.

Op de website van Fairf staan de kleuren waaruit je kunt kiezen afgebeeld. (een kleurenpakket met wel 100 kleuren!) Genoeg keus dus. 🙂

Het is soms best lastig is om vanaf je beeldscherm een kleur te kiezen, de kleur zou toch zomaar net iets anders kunnen uitvallen dan dat jij in gedachte had of misschien twijfel je tussen bepaalde kleuren. Fairf heeft hier iets op bedacht: Je kunt vooraf kosteloos een kleurstaaltje(s) laten opsturen. De kleurstaaltjes zijn gemaakt van echte duurzame fairf, Zo krijg je altijd precies de kleur die je hebt gekozen.

Tijdens het bestelproces kan je er voor kiezen om alle verf hulpmiddelen er direct bij te bestellen. Scheelt weer een rit naar de bouwmarkt, en het is nog veel goedkoper ook! Voordeel..je krijgt het allemaal in een stevige doos bij je thuis bezorgd en je kan direct aan de slag!

De kleur MarreMarre, zo heet de kleur die ik heb gekozen voor mijn eethoek projectje. Het is een mooie zachte geel tint. Deze kleur past perfect met de rest van het kleurenpalet in huis, dit is ook de reden waarom ik voor deze kleur gekozen heb.

Het olijfgroene muurtje is weer wit en ik heb op de muur waar de eetbank staat een lambrisering geverfd met de zachtgele kleur fairf. De verf verft en dekt echt heel fijn en ik was binnen een half uur klaar!

Ik ben heel blij met het eindresultaat, het is lekker licht en fris en de lambrisering geeft een leuk effect met de eetbank ervoor. Ik heb nog wat verf over en wil hiermee nog wat bloempotjes verven. Ik vind het altijd mooi als een kleur die op de muur is gebruikt op meerdere plekken in huis terug komt.Je fairft nooit alleen.

Iets wat ik heel mooi vind aan Fairf is dat jouw aankoop creatieve ondernemers in ontwikkelingslanden steunt zodat ook zij hun toekomst kunnen kleuren.

Zo heeft Stichting Fairf Charity Projects afgelopen jaar een verffabriek in de Favela, de sloppenwijk van Rio, kunnen opzetten. De verffabriek, waar locals werken, produceert verf voor de kunstwerken van lokale kunstenaars. Deze kunstenaars kleuren de wereld door van de kale huizen in de Favela openbare kunstwerken maken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze fijne Fairf neem dan even een kijkje op de website!

Fijne dag,.. liefs Sifra

  1. Een leuk DIY idee voor in de keuken vind je hier

  2. Heb je stylingadvies nodig? Ik help je graag verder!Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Fairf duurzame verf.

Styling and photography: Sifra van Genderen, Siefshome

#makeover #Inspiratie #samenwerking #Interieurstyling #diy

bottom of page