top of page

Veranderdrang | Wants&Needs

Steeds maar weer willen veranderen in huis, ik heb er heel vaak last van. Nu we weer midden in een seizoensverandering zitten is mijn veranderdrang nog een tikkeltje erger. Mijn kids zijn het inmiddels al zo gewend dat het ze vaak niet eens meer opvalt als er een ‘alweer’ een nieuwe poster aan de muur hangt of een muurtje in een andere kleur geverfd is.;)

Opzoek naar een nieuwe lamp

Ik liep al een tijdje rond met het idee om de witte hanglamp in onze woonkamer te veranderen, ik was ‘m na ruim 7(!) jaar trouwe dienst eigenlijk best zat. Tijd voor iets nieuws, maar wat?

Het moest een lamp zijn die opvalt, toch fijntjes is, luxe uitstraalt en ook past in een Bohemien/Scandinavische sfeer

en guess what? Ik heb ‘m gevonden!


Hanglamp Nina

Bij Wants & Needs spotte ik de lamp die precies aan mijn bovenstaande eisen voldeed. Vanaf het moment dat ik deze lamp zag was ik verliefd.. Hanglamp Nina moest het worden! Is het geen pareltje?

De lamp is voorzien van een kap gemaakt van gaas. Ik heb gekozen voor de kleur champagne, (de lamp is ook verkrijgbaar in het wit, brons, grijs en zwart & diverse maten.) Door de structuur van de kap geeft de lamp een enorm mooi sfeervol licht. En dat is met de donkere dagen in het vooruitzicht precies waar ik naar opzoek was.

Wants & Needs

Wat vinden je van mijn nieuwe lamp? Ben je ook opzoek naar wat nieuwe woonaccessoires om je huis weer najaars-proof te maken? Neem dan eens een kijkje in de webshop Wants & Needs! De naam van deze shop klopt precies bij het gevoel wat je krijgt als je er doorheen scrolt. Het gevoel hebben hebben hebben komt heel sterk naar boven. 😉


Wants and Needs is een jonge webshop voor woonaccessoires met een snel wisselende collectie. Het team is dagelijks op zoek naar nieuwe trends en musthaves om zo het publiek te blijven inspireren en een eigen stijl te laten ontwikkelen. Dit doen ze door middel van online inspiratie en beurzen. De stijl van Wants and Needs staat voor stoer, sfeervol betaalbaar en uniek.

Binnen is het weer extra gezellig, ik ben nu helemaal klaar voor de herfst!

Alvast een fijn weekend!

Liefs Sifra

Dit blog is tot stand gekomen i.s.m Wants&Needs

#Shopping #Interieur #Woonaccessoires #Inspiratie #samenwerking #webshop #interieurtips

bottom of page