top of page

Trendy eetkamerstoelen | Yaheetech

Ik gaf mijn eethoek een make-over en daar horen natuurlijk ook mooie nieuwe eetkamer stoelen bij. Na een kleine zoektocht vond ik op Amazon de stoelen van Yaheetech en was opslag verliefd. Deze trendy eetkamerstoelen maken onze zithoek in de keuken helemaal af. Ik deel er graag meer over :)

 


Make-over eethoek


Ik zocht voor de make-over van onze eethoek een nieuw kleurenpalet uit waarin het mijn wens was om mooie natuurlijke tinten te combineren met zwarte accenten zodat er een mooie balans zou ontstaan en het rust zou uitstralen.


Omdat het eetgedeelte bij ons in huis niet al te groot is wilde ik de eetbank behouden - staat zo gezellig met kussentjes en het creëert ook extra zit ruimte! :) Ik gaf de bank een likje verf, de achterste muur een nieuw beige behangetje, hing een nieuwe lamp op en kocht een mooie (grote) plant om in de ruimte te zetten. Bekijk hieronder de before & after.. wat een verschil hé?!


Bekijk hier het filmpje van de eethoek dat ik maakte op TikTok

Trendy eetkamer stoelen


De stoelen van Yaheetech zijn mooi van vorm, stevig, betaalbaar en zitten ook nog eens heel comfortabel. Ze nemen weinig ruimte in beslag - dit was voor mij een must omdat dit veel mooier uitkomt in onze kleine eethoek en er hierdoor veel meer ruimte overblijft. De stoelen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren. Mijn voorkeur ging uit naar de stoel met de zwart - naturel look en ik bestelde twee stuks. De mooie stoelen werden netjes binnen een paar dagen geleverd en ze waren zelfs nog mooier dan ik dacht. De kwaliteit is perfect en het in elkaar zetten van de stoelen was binnen 30 minuten voor elkaar.


Staan ze niet perfect in onze eethoek? Ik ben helemaal happy met het eindresultaat!


Liefs,

Sifra 

Yaheetech is een e-commercebedrijf dat opgericht is in 2003 met meer dan 500 werknemers in dienst. Ze hebben wereldwijd 39 magazijnen en bieden een breed scala aan producten met snelle levering aan miljoenen klanten in meer dan 10 landen. De producten zijn beschikbaar op Amazon, Walmart, eBay, Wayfair, Wish, Cdiscount, ManoMano, OTTO, Rakuten, Real en meer. Yaheetech zet zich in om uw leven comfortabel te maken.


*Dit is een samenwerking

bottom of page