top of page

Review | Een hexagon fotocollage

Hebben jullie foto’s aan de muur in huis? Ik denk dat het merendeel hier wel “ja” op zal antwoorden. Ik kan in ieder geval niet zonder. Het maakt je huis persoonlijk en geeft een fijne sfeer. Zo heb ik een prikbordwand vol herinneringen in onze keuken waar ik nog steeds heel erg blij van wordt!

Originele wanddecoratie

Een mooie poster, een originele spiegel, een schilderij het kan allemaal dienen als originele wanddecoratie. Ik ben een fan van iets leuks aan de muur en op de website van FotoCadeau viel mijn oog op een fotocollage die je zelf kan samenstellen in de vorm van hexagons, hoe leuk?! De perfecte originele wanddecoratie waar ik naar opzoek was. Ik wilde namelijk al een tijdje iets leuks doen met mooie foto’s in ons trapgat, en dit is hier perfect voor!

Hexagon fotocollage

Een fotocollage in de vorm van hexagons is een originele en bijzondere manier om je mooiste herinneringen als wanddecoratie te gebruiken. Hoog tijd om dit product gemaakt van het materiaal Forex eens te proberen! Ik heb gekozen voor 9 zeshoeken in de maat 17×15 cm en heb mijn foto’s in het zwart-wit laten afdrukken voor een wat rustiger effect. Het uploaden van de foto’s ging heel gemakkelijk. Je kiest het formaat, het aantal hexagon’s dat je graag wilt en uploaden maar. Binnen een paar dagen lag mijn pakketje met foto’s op de deurmat. 🙂

Gemakkelijk ophangen

Voordat je de hexagons ophangt is het wel handig om eerst te bekijken in welke vorm je ze wilt ophangen. Je kunt er namelijk alle kanten op.. Met de bijgeleverde plakstrips en het afstandhoudertje was het ophangen echt super easy! Ik ben echt super tevreden met het eindresultaat en met de nieuwe look van het trapgat,

Met de kortingscode: MP50 ontvang je nu 50% korting op alle muchopix (hexagon, circles en squares)

Ben je ook fan geworden van deze fotocollage of ben je benieuwd wat voor producten FotoCadeau nog meer heeft? Neem dan eens een kijkje op de website. Zo kan je bijvoorbeeld je favoriete foto op een poster laten afdrukken, hoe leuk!! Een poster bestellen doe je hier!

Dit blog kwam tot stand in samenwerking met FotoCadeau

#fotocollage #review #samenwerking

bottom of page