top of page

Nieuwe accessoires van Handles & More

Zoals jullie in één van mijn vorige posts hebben kunnen lezen, heb ik een tijdje geleden mijn keuken een make-over gegeven.

Ik was nog opzoek naar wat leuke functionele en stijlvolle accessoires voor in de keuken en tijdens de zoektocht hiernaar kwam ik in contact met Handles&more. Een super leuke webshop met handgemaakte leren accessoires.

Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op deze geweldig gave keukenrol houder. De houder is verkrijgbaar in drie kleuren. Cognac, zwart en naturel. Ik heb gekozen voor de zwarte kleur voor een stoer en stijlvol geheel.

De houder is heel gemakkelijk te bevestigen met 2 schroeven of met een plakstrip voor als je liever geen gaatjes in je tegels of muur boort (de bevestigings- materialen zijn verkrijgbaar op de website van Handles&more.)

Zoals sommige van jullie wel weten ben ik gek op leren handgreepjes in huis, er hebben dan ook al aardig wat kasten aan deze trend moeten geloven. 😉

De greepjes die ik op de grijze kast in de woonkamer had geschroefd waren aan vervanging toe, ik kon dan ook mijn hart ophalen toen ik op de site van Handles&more een hele serie mooie leren handgreepjes zag!

De leren handgreepjes zijn van een mooie kwaliteit leer! Niet té soepel.. Maar wel soepel genoeg om mooi mee te kunnen buigen. Niet té stug.. Maar wel stevig genoeg zodat ze lang mooi blijven!

De handgreepjes zijn leverbaar in diverse kleuren en maten. Ik heb gekozen voor de cognac kleur. Deze past mooi bij de terracotta potjes en het krukje met cognac kleur zitting.

Het is zeker de moeite waard om even in de webshop van Handles&more te kijken want naast deze artikelen zijn er nog meer super leuke items. Bijvoorbeeld stijlvolle leren plankdragers óf een kledingrek/kapstok!

Liefs Sifra

*Deze blog is tot stand gekomen ism Handlesandmore.nl

bottom of page