top of page

Interieur tip | De aroma diffuser van Geurwolkje

Ken jij de aroma diffusers van Geurwolkje al? Deze stijlvolle, betaalbare diffusers laten je huis heerlijk ruiken en zijn ook nog eens heel goed voor de luchtvochtigheid in huis. Ik ben al een tijdje fan en in deze blog vertel ik je meer over deze must have!

Diffuser en lampje in één

Bij Geurwolkje is de keuze aan diffusers groot. Ze hebben allemaal een mooi design en passen perfect in een mooi gestyled interieur. Ik koos voor de Love Sensez diffuser die ook als (nacht)lampje gebruikt kan worden. Je kunt kiezen uit diverse rustgevende kleuren licht. De diffuser is heel gemakkelijk in gebruik en bestaat uit een bakje die je vult met water en waar je een paar druppels etherische olie bij doet voor een heerlijke geur. Je stopt de stekker in het stopcontact en je hebt binnen no time een rustgevende geur in huis.

Me time momentjes

Hoe belangrijk is het om in een wereld waarin we steeds maar “rennen en vliegen” die heerlijke rust momentjes voor jezelf te pakken? Een must als je het mij vraagt! Ik vind het dan ook heerlijk om na een drukke (werk)dag een me time momentje te nemen en even helemaal tot rust te komen. Een aroma diffuser helpt met mij hier enorm bij. Met mijn favo geuren : Mediatie en Vanille waan je je in no time in een heerlijke rustgevende spa.. ik doe daarnaast meestal nog gezellig wat kaarsjes erbij aan.

Hoe ziet jouw Me time momentje er uit?

Etherische oliën

Om dat heerlijk geurende ontspannen spa gevoel te krijgen heb je etherische oliën nodig. Bij geurwolkje heb je hier heel veel keuze in. Naast dat het natuurlijk heerlijke geuren zijn om te ontspannen kunnen sommige oliën ook helpen bij de verlichting van bepaalde klachten!

Paniek of onrust: lavendel, bergamot, ontspanning, lente bries, yang of bloemenpracht.

Depressie: bergamot, grapefruit, mandarijn, sinaasappel en happiness.

Griep: eucalyptus, tea tree, boswandeling, rozemarijn, naaldbos of fris briesje.

Hoesten: kaneel. eucalyptus of cipres.

Misselijkheid: citroen of pepermunt.

Hoofdpijn: pepermunt en lavendel

Keelpijn: kaneel of eucalyptus.

PMS/opvliegers: salie, bloemenpracht of lente bries.

Slaapproblemen: lavendel, sinaasappel of ontspanning

Stress: lavendel, bergamot, sinaasappel, yin, yang heilig hout (santo palo), bloemenpracht, lente bries, 1001 nachten.

Kortingscode

Zoals je kunt lezen ben ik onwijs blij met mijn diffuser en de keuze uit etherische oliën die er zijn. Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar Geurwolkje? Dan heb ik iets leuks voor je! Met de code: SIFRA15 ontvang je 15% korting op jouw aankoop. (korting is geldig t/m 31 maart 2021)

Liefs Sifra

In samenwerking met Geurwolkje

bottom of page