top of page

Inspiratie | Stylingtips voor de bijzettafeltjes

In vele huishoudens heeft de salontafel plaats gemaakt voor een set bijzettafeltjes. Zo ook bij mij thuis. Ik hou er van om een mix van ronde tafeltjes, in verschillende maten met elkaar te combineren. Het geeft een lekker speels en ruimtelijk effect!

Ik geef je graag wat tips en ideeën voor het stylen van een mix bijzettafeltjes.

Bloemen & planten

Laat ik maar meteen met mijn persoonlijke favoriet beginnen: bloemen & planten. Ik maak graag gebruik van verschillende soorten potjes en vaasjes voor een speels effect. Dit hoeft niet duur te zijn! Struin eens de rommelmarkt over of neem een kijkje bij een tweedehands zaak. Daar kun je leuke (vintage) vaasjes en potjes scoren voor een prikkie! Verf ze eventueel nog in een andere kleur of decoreer een pot met een grafisch patroon. Houd je ogen ook open voor een mooie mok en theekopjes; die zijn namelijk leuk voor een mini cactus! In de vaasjes kan je mooie verse bloemen plaatsen of gebruik maken van droogbloemen zoals bijvoorbeeld gipskruid, dit ziet er leuk uit en blijft ook nog eens een lange tijd mooi.Kaarsen

Of het nu zomer of winter is, ik gebruik ze het hele jaar door. Kaarsen ontbreken dan ook niet op mijn bijzettafels. Combineer een mooi waxinelichthouder met leuk vaasje en een kandelaar op een plateau en voila!


Vleugje geel

En zoals altijd wil ik een balans creëren (ja ook in de styling van de tafeltjes). Hoe ik dat doe? Ik maak gebruik van accessoires in de kleuren van het kleurenpalet in huis. Geel komt op diverse plekken terug in huis, dus ik zorg altijd voor een vleugje geel op tafel d.m.v bijvoorbeeld bloemen of een kaars. Het grijze vaasje matcht mooi met de bank en de grijze gordijnen, de groene kaars matcht met de planten en de groene muur en de paperbag van de cactus met de houtkleuren in huis.

Ik denk dat dit de basis ingrediënten zijn voor het stylen van je bijzettafeltjes. Wat denk jij?
  1. Klik hier voor tips om goedkoop je huis te decoreren

  2. Meer styling tips vindt je hier

Shop de look:

*Vaas van Storebror *Kaars van La Chaise *Tafeltje marmer van Zuiver

*Bloempot Mica decorations *Waxinelichthouders geel *Plantjes van Kokodama

*Tafeltje van Zuiver *Vaas van House Doctor *Stolp van Mica decorations

#Woonaccessoires #Tips #woonkamer #Inspiratie #Wonen #interieurtips #Interieurstyling #Styling

bottom of page