top of page

Een poef van jute stylen in huis

Poef van jutte

Poefs, je hebt ze in allerlei soorten, materialen en uitvoeringen. Mijn kids zijn er dol op, ze worden dan ook dagelijks bij ons in huis gebruikt. Het liefst als makkelijk verplaatsbare zitplek, zodat ze zo dicht mogelijk bij een stopcontact kunnen zitten.. iets met tieners en hun telefoon. 😉 Ook fungeert de poef regelmatig als voetensteun na een lange werkdag of als bijzettafeltje. De oh zo handige multifunctionele poef waarvan je (ik in ieder geval) er nooit genoeg van kunt hebben!


Poef van jute in huis

Een poef van jute

Toen ik een tijdje geleden in contact kwam met de webshop Andrs Living , en een poef mocht uitkiezen, zei ik hier natuurlijk geen nee tegen. Een extra poef in huis kan nooit geen kwaad. Na wat rond geneusd te hebben in de webshop is mijn keuze gevallen op een poef gemaakt van gevlochten jute. Ik hou erg van het gebruik van natuurlijke materialen in huis, het geeft je interieur warmte en sfeer. Precies wat we nodig hebben nu de dagen kouder en donkerder worden en we ons huis klaarmaken voor de winter. >> Tips | Maak je interieur winterklaar.


Poef als bijzettafel

Vier varianten

De mooie gevlochten poef die ik heb uitgekozen is van het merk LABEL51 en verkrijgbaar in vier varianten: naturel, of naturel met twee strepen: in de kleuren zwart, grijs of geel. Ik heb gekozen voor de poef zonder strepen, deze vond ik net iets rustiger ogen en beter passen bij ons interieur.

De poef heeft inmiddels een mooi plekje gekregen in huis en past door de natuurlijke uitstraling heel mooi bij de rest van ons interieur. Leuke combinatie met de mand van jute, niet? Door de hoogte (35 cm) is deze beauty naast een extra zitplek ook perfect als bijzettafeltje te gebruiken.

Ben je ook opzoek naar zo’n handige poef? Neem dan eens een kijkje op de website van Andrs Living. Een webshop die met het oog op de laatste trends een ruim assortiment aan producten heeft voor de inrichting van je woon- eetkamer.


Foto’s en styling: Sifra, Siefshome

Gebruikte producten styling:

  1. Poef: Andrs Living

  2. Kussens: Ikea, Xenos, kringloop

  3. Planten: Intratuin, Ikea, Kokodama

  4. Hanglamp: Wants&Needs

  5. Tafellamp: Ikea

  6. Paperbags: zelf gemaakt

  7. Poster: Desenio

  8. Palmhanger: Madumadu

  9. Kandelaars: Kringloop

  10. Kaarsen: Xenos, Dille&Kamille

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m. Andrs Living

bottom of page