top of page

Een foto op hout | origineel & persoonlijk

Foto op hout

Zoals jullie misschien wel weten, hou ik erg van fotograferen. Het liefst leg ik mooie momenten vast van mijn kinderen en van inspirerende plaatsen die ik bezoek tijdens het reizen.

Mooie herinneringen

Deze mooie herinneringen hebben een plekje nodig in huis, dus laat ik meestal de mooiste exemplaren uitprinten en prik deze op de prikbordwand vol herinneringen bij onze eethoek. Maar deze keer deed ik het anders. Hoe gaaf is het op een mooie herinnering te laten afdrukken op hout?

Prikbordwand


Foto op hout stylen in huis

Foto op hout

Een foto op hout is een originele en bijzondere manier om je mooiste herinneringen als wanddecoratie te gebruiken. Hoog tijd om dit eens te proberen! Ik mocht een foto op hout laten afdrukken bij Fotofabriek. In een handige Online Editor kon ik heel eenvoudig een foto uploaden en naar eigen wens aanpassen. Er is een keuze uit twee houtsoorten: berkenhout en vurenhout. Beide houtsoorten hebben unieke eigenschappen, waardoor je de foto op hout geheel naar eigen smaak kan laten afdrukken. Ik heb gekozen voor een 20×30 formaat foto op berkenhout. Binnen 2 dagen had ik de op hout geprinte foto in huis, and i love it!Ophangen of neerzetten

Ik heb gekozen om een reisherinnering te laten afdrukken. De foto van deze palmboom maakte ik tijdens een geweldige vakantie met een vriendin in Mallorca. Het is een mooie persoonlijke aanvulling geworden op het tropische sfeertje in huis. Het leuke is dat je de houten foto gewoon kunt neerzetten op een plankje tegen de muur. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je foto met het speciale bijgeleverde ophangsysteem op te hangen aan de muur.

Tip: Verzamel al je mooie prints, foto’s en kunstwerken en hang ze bij elkaar op een extra grote gallery wall! >> Eén van dé interieurtrends voor 2018!

Wat vind jij van reisherinneringen aan de muur in huis? Wil je ook een foto op hout? Neem dan eens een kijkje op de website van Fotofabriek!

Foto’s & styling door Sifra, SiefsHome


Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Fotofabriek

#Woonaccessoires #Inspiratie #samenwerking #wanddecoratie #foto

bottom of page