top of page

Een eigen samengestelde poster | Mujumaps

Wat nieuws aan de muur! Wat vinden jullie van de nieuwe poster boven de bank van Mujumaps?

Zoals jullie weten ben ik gek op posters en prints. In het blog “Mooie posters aan de muur” liet ik je al kennis maken met de mooie posters van DesignClaud. Ik had al langere tijd een poster op het oog met zogenaamde ‘map art’, een poster waarbij een plaats als kaart staat afgebeeld.

Toen ik de site van Mujumaps bezocht was ik blij verrast. Het leuke is dat ik de kaart zelf kon ontwerpen. Plaats, kleur, in- of uit zoomen, tekst.. je kan hem helemaal zelf samenstellen!


Ik koos voor een poster met de kaart van Rotterdam. Waarom Rotterdam? Omdat ik hier woon en hier een hoop mooie herinneringen beleef met mijn kids. Ook vind ik Rotterdam een van de mooiste steden van Nederland!;)


Mujumaps

Het leuke aan Mujumaps is dat je de kaart in diverse afmetingen en kleuren kan bestellen.

Bestellen gaat echt heel gemakkelijk. Ga naar www.mujumaps.com en volg daar de volgende stappen: 1. Selecteer je favoriete plaats (wereldwijd) 2. Pas de tekst bij de poster aan naar je eigen wens 3. Kies de stijl, kleur en maat van je poster 4. Bestel de poster (de verzending is gratis)

Wil je ook een poster naar keuze bestellen? Met de code: siefshome10 krijg je 20% korting. (De code is geldig tot 15 December 2017)

Met een Mujumap haal je iets persoonlijks in huis!

Ik ben heel benieuwd van welke plaats jullie een Mujumap zouden willen bestellen.

  1. Kijk hier voor de DIY: Posterhanger zelf maken!

Tot de volgende blog! Liefs Sifra

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Mujumaps

bottom of page