top of page

Brabantia Bo | Een afvalbak die gezien mag worden

Je hebt hem de afgelopen tijd misschien al eens voorbij zien komen – de spiksplinternieuwe afvalbak van Brabantia, een mooi vormgegeven prullenbak op vier elegante pootjes. Ik zag de Bo Touch Bin voor het eerst in het echt op de VT wonen beurs en het design sprak me direct aan. Meestal is een afvalbak niet bepaald een eye-catcher in het interieur en moffelen we hem een beetje weg zodat hij niet echt opvalt. De Brabantia Bo daarentegen mag gezien worden. De Bo is het levende bewijs dat een afvalemmer een geweldig interieurstuk kan zijn, want wat is het een plaatje. Het is net een kastje op pootjes!


Mooi en handig in gebruik

Het uiterlijk van de Bo is niet alleen heel mooi, deze afvalemmer is ook nog eens heel handig in gebruik. Wat mij direct opviel is de perfecte hoogte – je hoeft niet steeds te bukken als je iets weg gooit. Ook is de afvalemmer ruimtebesparend en is eronder schoonmaken een eitje. De afvalbak opent door aanraking en blijft open tot je de klep eigenhandig sluit. Ben je een voorstander van het scheiden van afval? Goed nieuws.. met de Bo haal je je ideale afvalmanager in huis. Je kunt kiezen uit één, twee of zelfs drie uitneembare binnenemmers voor het scheiden van je afval – de keuze is aan jou!

Ook de kleur van de afvalbak kan je kiezen, de Brabantia Bo Touch Bin is namelijk verkrijgbaar in maar liefst 8 kleuren. Na wat getwijfeld te hebben tussen de (non) kleuren mat zwart en wit, heb ik uiteindelijk gekozen voor de witte. Hij past perfect in onze lichte kleine keuken en neemt heel weinig ruimte in beslag! Welke kleur is jouw favoriet?


Tot snel!

Liefs Sifra

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Brabantia

Misschien dat je deze artikelen ook leuk vindt:

  1. DIY | Een wand vol herinneringen

  2. Verven in huis met FAIRF

  3. Een webshop tip voor mooie kussens & plaids

#Inspiratie #samenwerking #Shopping

bottom of page