Online Styling advies

Je bent slechts één beslissing verwijderd van een interieur waarin jij je goed voelt en dat 100% bij jou past. Binnenstappen in een interieur waarin alles qua kleur en stijl mooi bij elkaar past en aan je wensen voldoet. Ik help je graag dit te realiseren en kijk online met je mee. Ik geef je advies, tips en tricks zodat je hier zelf mee aan de slag kunt. Je ontvangt binnen 5 dagen een compleet styling advies in je mailbox!

 

Let’s do this!

 

Stap 1: Jij stuurt mij een mail met foto’s en een filmpje van de ruimte. Je vertelt me je woonwensen, je budget en de punten waar je tegen aan loopt. Verder stuur je me zoveel mogelijk foto's van interieurs & inspiratiemateriaal die jou aanspreken. Dit mag ook een link zijn naar een Pinterest bord.

Stap 2:: Ik ga voor je aan de slag!

 

Stap 3Binnen 5 werkdagen ontvang je een PDF bestand met het uitgeschreven advies. In dit advies laat ik onder andere zien voor welke accessoires ik zou kiezen, adviseer ik weke meubels mooi passen en geef ik je tips. Ik maak een moodboard voor de feeling en je ontvangt een shoplijst met handige links zodat je hier direct mee aan de slag kunt!

Dit pakket bestaat uit:

  • Moodboard voor de feeling

  • Een pdf bestand met het uitgeschreven advies. Inclusief tips & tricks

  • Een shoplijst met handige links zodat je direct aan de slag kunt

 € 222,- *

*Prijs wordt per ruimte berekend.

*Prijzen zijn inclusief btw 

68C0B8D3-BA9F-4176-A070-3CB9C17478A2.png

Niet precies wat je zoekt? Pakketten kunnen ook geheel op maat en naar wens worden gemaakt. Stuur me hierover even een berichtje.

96637AEF-12FE-487B-9690-B70D4FE8FDE1.png