top of page

Aanbod

1:1 losse sessie

F798603A-E04B-4475-A036-1A792E8621FE.heic

€199,-

exclusief BTW

Ben jij klaar voor verandering? In deze  1:1 actie sessie kom ik een dagdeel bij je thuis en gaan we direct met de ruimte van jouw keuze aan de slag.

Ik neem je mee in mijn proces om jouw huis te transformeren tot een thuis waar orde en overzicht is. Waar het fijn aanvoelt en waar je helemaal tot rust kunt komen.

The Home Reset

3 maanden traject
BB505AFB-FB7F-4C24-9F81-745F72458CBD.jpeg
€1500,-
exclusief BTW

Jij wilt rust in jouw huis en hoofd, inzicht in wat je wilt qua stijl en inrichting, stapsgewijs aan de slag zonder overweldigd te raken. Je bent er klaar voor om je handen uit de mouwen te steken en van jouw huis een heerlijke plek te maken waar je volledig tot rust kunt komen zodat je meer tijd over hebt voor dat wat belangrijk voor je is!

In The Home Reset werken we hier in 6 stappen naar toe. Je krijgt 3 maanden lang 1:1 begeleiding van mij. In 6 sessies (online en offline) werken we samen naar rust in een gestyled en opgeruimd huis. We kijken naar je wensen, inventariseren wat er nodig is om daar te komen, zetten actie stappen, kijken naar een stukje mindset, gaan aan de slag met opruimen, ordenen en plannen. En style ik de ruimte voor je af. 

Peaceful home course

online video cursus
IMG_2680_edited.png

COMING
SOON

€99,-
exclusief BTW

Jij wilt je huis transformeren tot een thuis waar overzicht en orde is, waar het fijn aanvoelt en je helemaal tot rust komt. Je wilt inzicht in wat je wilt qua stijl & inrichting en hoe je dit  kunt toepassen in je huis.

In deze cursus ga je hier met 7 modules mee aan de slag. Geheel op je eigen tempo. Je visualiseert je ideale woonomgeving, beantwoord de vragen uit het werkboek. Je leert anders kijken naar je bezittingen, opruimen en hoe fijn het is om te plannen & leer je de do's en don'ts voor het inrichten van je ideale woonruimte. 

Na het volgen van deze cursus heb je genoeg inzicht en handvaten gekregen om jouw huis te transformeren tot een thuis waar overzicht en orde is en waar het fijn aanvoelt en je volledig tot rust kunt komen. 

bottom of page